Friday, September 23, 2005

LA BOTA - En homenatge a la personajilla

Instruccions d'us d'una bota
1r. Introduir 50 cc d'aigua tebiona (ni freda ni calenta) per a que es desenganxin les parets.

2n.
Bufar suau pero energicament fins que tota la bota estigui inflada.

3r. Omplir la bota (que venen a ser uns 2 litres) de conyac (que resulta que tambe es diu brandy... i aixo ho vaig saber fins que no hem vaig haver passat 3h buscant "conyac" pel Sorli i de que un que passava per alla m'expliques amb cara de "tustas tonta" que brandy i conyac son lo mismico)

4rt. Penjar la bota en lugar seco y seguro como una compresa.

5e. Tenir la bota plena de conyac durant 1 mes, pero anar-la canviant de posicio, girant-la 1 o 2 cops per setmana (per que aixi NO SE CORRA EL PEZ!!! Que resulta que el pez es una marranada barreja de quitra i herba que esta dins la bota)

6e.
Al cap d'un mes, buidar de brandy i omplir amb vino d'aquest peleon-peleon. Tornar a penjar, i continuar girant-la sometimes tota la resta de l'eternitat (no sigui que el peix s'exciti i es corri)

7e. Regularment, per a que no perdi elasticitat de la seva pell, recobrir amb GRASA DE CABALLO!!! Que, digo yo, d'on collons trec jo el cavall? Com no li foti greix de hamster...

P.S.: La bota havia de ser un souvenir per l'avi d'en Bojan... pero vista la complicacio, hem decidit adoptar-la com a mascota (en fi, necessita mes "cuidadus" que el Dimitri) i comprar una boina-gorra d'aquestes angleses a l'avi, que es com mes facil d'usar.

P.S.2:
Nota curiosa... Resulta que la bota per dins esta recoberta del pelo de la ovejita... Per tant, que si "el pez se corre y el pelo se descubre", doncs ja us podeu imaginar el que caura quan bebeu vi, no?

1 Comments:

At 12:02 PM, Blogger Ester and Bojan said...

Ester says...
Doncs, mossa, tu ja saps que si vols adoptar una bota sempre pots pillar la meva, vale? (i te l'emportes a la sala d'ordinadors, a veure si encara et miren malament quan la treguis del bolso i comencis a beure!)

 

Post a Comment

<< Home

Free Web Site Counters
Free Web Site Counters