Monday, October 22, 2007

Uffffff...

Diguem-ne que es veia venir. Despres d'un any de baralles dins de l'equip, papers robats a Ferraris i altres escandals, l'equip MacLaren va marxar del mundial sense res de res.

Que no va guanyar l'Alonso? Bueeeeno, pero almenys no va guanyar el Hamilton... que per aqui a Anglaterra es nota un collo que el nen-de-papa es un puto cregut, catxo engreit i amb complexe de superioritat.

Vale, vale, ja sabem que l'Alonso no es una gran persona tampoc... pero soposo que com que es mes lleig que un pecat, doncs m'hi sento mes identificada. Perque, una altra cosa no, pero el Hamilton esta com un quesitu, tot s'ha de dir.

En fin... com deia, Hamilton ha fet bastantes demostracions de rabia-rabinya durant tot el campionat, ha deixat verd al seu equip i al seu company, i ha demostrat que aixo del treball en equip no esta fet per a ell.

No mereixia guanyar... i estem mooooolt contents d'aixo.

Sembla que a principis d'any, l'equip Mercedes va endevinar el que els venia per davant... no se si us enrecordeu d'un anunci en que Hamilton i Alonso es posaven a competir per tot, i al final era el Raikonen el que els superava? No ho podien haver encertat mes!



Apa, forsa Fitipaldi!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

Free Web Site Counters
Free Web Site Counters