Sunday, November 04, 2007

I varem anar a Xipre

Com la majoria ja sabeu... Un amic meu de la feina es casava, i com que tant ell com la nuvia eren de Xipre, doncs ho feien alla baix.
Jo em pensava que Xipre estava just al costat de Grecia... perque, ja se sap, son tots grecs... pero no, esta tocant a Israel. I, clar, fotia una calda de coglioni, i aixo ens va fer sumament felisos.

Xipre, la veritat, es una merda de pais. Sort que no vam baixar per anar de vacances, si no ens hauriem portat una graaaaan decepcio.
Resulta que va ser colonia britanica fins els 70... i els anglesos, en la seva busqueda de sol y playa, van edificar tota la costa. Especulacio urbanistica, pero a saco. I sembla que des dels 70 que ni pinten els edificis. Resultat? Us enrecordeu com de cutre eren llocs com Calella ens els 80??? Doncs encara pitjor!

En fin, almenys podem dir que vam tenir bastanta sort, perque quan varem arribar al lloc on haviem llogat un cotxe (que en principi havia de ser quelcom com un cincocento) doncs ens van dir que s'havien quedat sense cotxe petits... i mira tu per on, el que ens van donar va ser aixo:


I bueno, ja he dit que a Xipre no hi ha gaire cosa que visitar, pero entre ceremonia i ceremonia de la boda (que va durar 3 dies) doncs varem veure un parell de cosetes...


Una, un llac de sal... enorme, tu. Jo es que clar, el mes gran que havia vist eren aquells de Gerri de la Sal (per alla perduts als Pirineus). I aixo era enooooorme...


I si pillaves la sal, doncs (sorpresa!) estava salada. Apa.


I bueno, les platges de Xipre estan totes fetes una me. Pel que vam optar a anar al Monte Olimpo, que ve a ser un piquet de dos-mil-i-escacs metres (que per a ser una illa com Mallorca, doncs no esta malament).
I a l'Olimp van fer una caminada, i vam veure que el govern local s'havia gastat els cuartos en informar a tothom de les cosetes que anaves veient mentre caminaves...

Traduccio: arbre podrit.
Gracies senyor xipres, mai ho hauria endivinat...

I ja esta. Vam estar alla 4 dies... El millor que vam fer va ser anar a la muntanya, i disfrutar de la piscina de l'hotel.
Ah, i obviament, la boda.

2 Comments:

At 7:53 PM, Blogger Unknown said...

UI, diga-li al Bojan que a la foto se li va enganxar una mosca a la barbeta....ah no! que se la va deixar ell, pel meu gust millor sense. Esteu molt guapos. No et vas portar sal de per allà?bueno, una anècdota més

 
At 10:39 AM, Blogger Ester and Bojan said...

Tse-tse-tse... que es aixo de la mosca a la barbeta??? doncs a mi em sembla molt bonica... i no es una mosca, es un escarbat!

 

Post a Comment

<< Home

Free Web Site Counters
Free Web Site Counters