Monday, January 30, 2006

S'ha acabat la vida sedentaria... merda!


Ahir va ser el nostre primer dia en el gimnas. Ja feia temps que ens hi voliem apuntar, ja que l'empresa on treballa en Bojan ens paga la meitat a ell i a mi, doncs es allo de "a caballo regalao...".
Pero be, sempre hi havia algun problema que ens impedia comensar. Fins ahir.
El dissabte ens van donar els carnets, i vam pensar que quina millor manera de passar un mati de diumenge que anar al gimnas. Que un diu... Si Deu va descansar durant el sete dia, alguna rao havia de tenir, no? Perque si anar al gimnas fos tan collonut, doncs ell tambe hi hauria anat el sete dia, pero no ho va fer. Reflexioneu.
En fin... hi havia una classe a les 11 del mati... que es deia Bodylines. No sonava molt perillos, i ens hi vam ficar.
Bueno, bueno, bueno... la tia loca aquella es va col.locar un micro davant de la boca, i donant clars simptomes d'atac psicotic va comensar a saltar com una cabra en zel. Conye... i allo que vam mirar als altres "estudiants" que teniem al voltant, per trobar alguna mirada de complicitat, del palo "a esta tia le ha dao un ataque maniaco"... i no, doncs no. La resta de gent de la classe era d'allo que es diu gent sana. Que collons sana? Maniacs, obsessius... MACHAQUES!!! I nosaltres alla, a les 11 d'un diumenge al mati.
I la monitora anava cridant pel micro a pinyon "cuantos mas quereis???", i la gent contestant "Seeeeeis!!!"... i jo anava dient "Uuuuuuuuno!!!"... pero, clar, prou feina tenia jo per respirar, com per a poder cridar amb prou decibels perque ningu em sentis, sobre la veu de la tia frenetica.
En fin... a mi cap al final de la classe ja em va pillar un atac de riure histeric (del pal els que li pillen a la Merce en els examens)... i cada vegada que la cabra boja deia de fer algo amb els meus pobres musculs, que ja estaven totalment cremats, doncs jo vinga a riure. Fins i tot se'm va escapar un "la puuuuuta!" quan va dir-nos de fer algun d'aquests moviments anti-natura (i clar, tothom va mirar-me del palo "claro, tan vaga i tan lerda, espanyola tenia que ser").
I eso. Vam acabar la classe com vam poder... I, digueu-me masoca, pero em sembla que la setmana que ve torno (ni que sigui per grabar els crits de la killing-machine i penjar-los a internet).
Ah, despres de la classe-masoca-demoledora, vam anar a probar el millor que te el nostre gimnas: la piscina!!! I, eh, eh, quin puto plaer estar dins de l'aigua (mes que res, que a fora de l'aigua les cames no m'aguantaven, i estar dins la piscina era la unica manera de poder-se moure de forma autonoma).
Mireu tinc foto de la piscina... maca, eh?

I que mes? Resultat del primer dia d'aerobic? Doncs que no puc seure ni a la tassa del vater! I sabeu que es el pitjor? Que aquesta tarda tenim el "curso de induccion" (una classe - obligatoria- en la que t'expliquen com utilitzar les maquines de tortura que tenen al gimnas) i despres salsa. Quin fastic de vida sana!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

Free Web Site Counters
Free Web Site Counters