Wednesday, January 18, 2006

La recta final! (Pa los del MIR)

Hola carinyus! Ja se que aquesta setmana estareu patint mes del que probablement patireu o heu patit en tota la vida, oi?
Mira, no hi ha res que pugui dir-vos per fer-vos sentir millor (apart de: Diazepaaaaam! Diazepaaaaam!)... pero vull que tingueu present tot el que heu treballat durant l'ultim any. Aquesta ultima setmana no aprendreu gaires coses mes que tot el que heu apres durant aquests mesos, i, per tant, on de debo heu de posar els esforsos ara mateix es en relaxar-se... res de cafe, una mica de yoga, i pensar que tot aquest esfors donara el seu fruit (d'aixo no en tinc dubte jo).
I bueno, mossos... en menys de 2 telediaris ja sereu lliures una altra vegada... tornareu a veure el sol, els ocellets, i tindreu les vacances mes llargues que mai us podreu permetre (vacances no pagades, tot s'ha de dir)
En fin... vinga, nomes us cal una mica mes en aquesta recta final... i estareu a la meta abans del que us penseu! (i ja no hi haura excusa per a no venir a Hemel!!!)

2 Comments:

At 11:22 AM, Anonymous Anonymous said...

SIIIIIIIIIIIII!!! Ja s veu la lluuuum!! yupiiiiii!!!!!! meeeeeeeerci pels ànims!!(i BOON VIATGEEE..q vens JA!!!)

aiiis, quina emoció!!!:) a part de les birres,i les superulleres (amb aquests ojazos semblaras desquiziadeta tal qual un postMIR) preparat una capsa grandota de clinex!!!
oooooooh, es un subidon això de fer el MIR...dsps de tant temps amb l'adrenalina a tope...què farem per no tenir abstinència?? traficar????? apuntarnos al filo de lo impossible????? s'haurà de meditar...amb moltes pints!!!

He vist que no vas penjar res sobre el Meca, tia...26 hores nedant!!! a mi em va tocar la fibra, no sé.. :P PER cert, em va marcar el xiste del jaimito...negrillo negrillo!!

MOOOOOOOOOOLTS PETOS i fins ara!!!

 
At 6:56 PM, Anonymous Anonymous said...

Bueno, bueno... Mercè m'hauras de dir les vostres dates perquè només faltaria que aa hi hagués overbooking a Hemel!
El discursillo si que sona una mica "apilariat" pero s'agraeix de veritat.
Tb em copiare de la marta i et diré que tinguis bon viatge de vinguda cap aquí (uix perdó especifico: A Vilassarrrrr de Dalllt!) i res mes , la señoreta SPIDERWOMAN es retira per arrencar-se una mica mes de cabell i acabar de escurarse les restes de ungles.
(encara que o sembli no estic gaire nervosia .)

 

Post a Comment

<< Home

Free Web Site Counters
Free Web Site Counters