Wednesday, June 07, 2006

En Bojan te una bici nova!!!

I es que culo veo culo quiero, eh?
Be, la veritat es que ara que comensa a fer bon temps, en Bojan volia una bicicleta per poder anar a la feina (es que alguns tenen la sort de treballar a menys de 90 kms de casa...).
Pero resulta que es un xenofob, i deia que la Filomena era massa afeminada per a ell. A mi em sembla que la Filomena li feia por, perque es una bici gran i perillosa. Segur que es aixo.

En fin, que s'ha comprat una mountain-bike d'aquestes flamants, amb aspecte perillos i moltes marxes. Mira'l que content amb la seva bici...


Pero, a diferencia de la Filomena, la seva super-cool-megalo-guai-mountain bike no te guardafangs... i com que aqui sempre esta tot enfangat, doncs sempre torna amb el cul ple de fang... hehehe.

Bueno, haig de reconeixer que la Filomena i jo ens vam sentir una mica amenasades amb l'arribada de la nova bici... i vam pensar que hauriem de canviar una mica el look per donar una imatge de mes agressivitat.

I que hem fet?
No se si ho sabieu, pero abans la Filomena tenia una campaneta d'aquestes que fan "ding-ding"... molt mona, no gaire escandalosa.


Doncs be, el nou look agressiu inclou aquesta botzina espanta-anglesos:


Hehehe, haurieu de veure que divertit es anar en bici ara! Si els veiessiu saltar quan la botzina sona JUST darrera seu!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

Free Web Site Counters
Free Web Site Counters