Wednesday, June 07, 2006

Sera el canvi climatic?

O sera que finalment ja ha comensat la primavera?
El cap de setmana passat... per primer cop en mesos vam veure el sol... i no nomes que vam veure el sol, si no que va fer un dia "glorios", com diuen els anglesos.
Es que aqui una cosa es "un dia bonic" i l'altra es "un dia glorios"... un dia bonic es un dia que no plou, cosa que no implica la presencia de sol. Es un dia sec, que sents ocellets cantar, i que fins i tot et pots atrevir a obrir les finestres de la casa per a que es ventili sense correr el risc d'hipotermia.

Un dia glorios es quelcom diferent. Un dia glorios implica sol (tot i que pot haver algun nuvolet fill de puta que tapi el solet durant uns 10 minuts). Un dia glorios es un d'aquells dies que quan surts al carrer se't posa cara de Clint Eastwood, perque el sol no et permet obrir els ulls mes de mig mil.limetre.
En fi, un dia glorios a Anglaterra es un dia que et permet fer aixo:


I creieu-me, no hi ha gaires ocasions en que es pugui fer aixo per aqui, eh?

I es que si, que aqui quan surt el sol tothom surt al carrer i als parcs, per a intentar sintetitzar en mitja hora tota la vitamina D que s'hauria d'haver fet en 6 mesos.
Pero, mira, despres de gairebe dos anys de viure per aqui, ja ens estem "guiritzant", i ens hem apuntat a la moda parque...
I que es la moda parque? Doncs es fer exactament el mateix que faries a la platja, pero en vegada de sorra, hi ha gespa... i no hi ha mar aqui.
Bueno, de fet si que hi ha mar (Gran Bretanya es una illa)... pero, com ja us vaig dir fa temps, no crec que hi hagi ningu amb prous pebrots per banyar-se en aquella basa negra d'onades altes.

En fin... que al parc s'hi va a prendre el sol, a jugar a raquetes, volei, pilotes... fins i tot i ha piscinetes pels nens petits... i la gent s'hi banya... i es compren gelats...





















Ep! pero la diferencia es que no hi ha xiringuitus pels gelats... Pero hi han les furgonetes per gelats! Que son unes furgonetes amb una decoracio bastant hortera (que sol incloure un enorme gelat de plastic a sobre) i que quan estan en marxa (anant d'un lloc a l'altre) canten una cansoneta... aixi del palo organillo de cuerda. Que no esta malament.

I bueno... aixo es un dia glorios... arribar als 25 graus!


Apa, salut!

1 Comments:

At 7:37 AM, Anonymous Anonymous said...

Very pretty site! Keep working. thnx!
»

 

Post a Comment

<< Home

Free Web Site Counters
Free Web Site Counters