Tuesday, February 27, 2007

Cirque du soleil

Com que aquest any ens haviem portat moooolt i mooooolt be, els reis mags (alies TT) ens van portar unes entrades per anar a veure el Cirque du Soleil, perque al Gener es passaven per Londres. I nosaltres que no ens fem de pregar, doncs ens vam anar cap a l'Albert City Hall a veure que tal era...











I bueno... en dos palabras, eh? Flipant... altament recomanable... Dura una mica mes de dues hores (sense comptar la pausa del pipi) i les diferents actuacions, desde pallasos, fins a malabars, homes de foc i trapezistes son realment dignes del millor circ d'avui en dia. Feia molts anys que no se'm quedava la boca oberta d'aquesta manera (sense malpensar, merce, marrana)... d'allo que realment se't posen els pels de punta i nomes pots dir "oooooooh..." (pero no es el mateix ooooooh de les palmeres dels focs artificials, vale?)






En fin, van ser dues hores de estar mirant i intentant recordar l'anatomia de primer, anant-me preguntat si aquell moviment es realment possible.


Bueno, un pajarracu m'ha dit que sembla que tambe es passen per Barcelona... No es per fer publicitat, pero si podeu aneu-los a veure, que us faran sentir una altra vegada com un nen de 5 anys!

Apa, aqui la proba de que realment hi vam ser:


(debeu estar ja fins els collons d'auto- fotos Bojan-jo amb caps enganxats, no?)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

Free Web Site Counters
Free Web Site Counters