Thursday, October 13, 2005

Bananas in pyjamas!

A Australia tenen una serie que es diu Bananas in Pyjamas i es aixi del palo Barrio Sesamo. Com ja diu el nom, esta protagonitzada per dos bananas que van en pijama... i tenen aventures com l'Espinete i el Don Pimpon.
Ahir a l'hora de sopar, no se per que, va sortir el tema de les bananas in pyjamas (potser va ser perque estavem menjant platan de postres...), i com que em semblava que mai us en n'havia parlat, doncs us les penjo al blog.

M'agradaria saber la vostra opinio: Vosaltres creieu que en concepte de Bananes en Pijama te un segon sentit, orientat cap a l'esfera sexual? Vull dir, i per que bananes i no pressecs? Eh? I per que en pijama (clara al.legoria al moment d'anar al llit) i no en kymono?
Creieu que hauriem de denunciar els productors de Bananas in Pyjamas per promoure actituds sexuals entre els menors d'edats? O hauriem de demanar que canviessin el nom per alguna cosa mes decent... com "Arandanos en Escafandra"?

Fixeu-vos en la lletra de la canso (son els lyrics originals, eh?):

Bananas in pajamas are coming down the stairs,
(obviament, aixo te relacio amb postures sexuals:
baixar les escales = salto deltigre)

Bananas in pajamas are coming down in pairs,
(clar, baixen de dos en dos... )
Bananas in pajamas are chasing teddy bears,
(clarament, simbol d'assetjament sexual!)
'cos on Tuesdays they all try to catch them unawares!
(tradueixo: perque els Dimarts tots intenten
agafar-les desprevingudes... Clar, del palo
"oye, que se me ha caido el jabon, me lo cojes?")
Oi que son mones?


P.S.: Merce, proposo utilitzar la melodia de Bananas in Pyjamas com a canso de victoria per a despres de l'examen MIR (sempre sera millor que el Camilo Sexto...)

1 Comments:

At 6:17 PM, Anonymous Anonymous said...

Hola Ester!!Hola Bojan!!Sóc la Marta S i és el primer cop que us intento escriure al blog, a veure si no em barallo gaire amb l'ordinador!Jo crec que la sèrie de Bananas in pyjamas té un clar component sexual i que la parelleta en qüestió s'assembla força a l'Epi i en Blas que també eren un parell de gays de cap a peus!!
M'encanta mogollón això del blog, cada cop que el llegeixo hem descollono de riure!!És genial, per les actualitzacions i per tot el que ens expliques!!!

 

Post a Comment

<< Home

Free Web Site Counters
Free Web Site Counters