Monday, October 31, 2005

Qui vol un carmel???

Ara que s'acosta Halloween, ens hem hagut de proveir de carmels no sigui que algun nen ens vingui a demanar (i si no tinguessim carmels, avui nomes tinc llenties per sopar!). El cas, mireu que ens hem trobat:

Com no, resulta que aquests carmels son de Bosnia i en Bojan els coneixia molt be... i son aixi del pal Sugus. O sigui, que si us ve un bosni i us demana un kiki, potser nomes es refereix a un sugus... no us espanteu.
Pero be, ja se sap que la combinacio bosni-espanyol no es gaire sana... Pels que no ho sabeu, us dono un parell d'expemples:
bosni: konjo (es llegeix "konyo") = cavall
bosni: hodamo = caminem
bosni: puta = vegada (1 puta=1 vegada)

Esperem que no passi com l'any passat, que va saltar polemica aqui al Regne Unit per uns altres carmels bosnis. Resulta que per Halloween una pobra dona bosnia va donar a una nena negra un carmelo bosni... amb la mala pata que aquesta marca de carmelus es deia "Nigger", que en bosni vol dir quelcom totalment diferent, pero que en angles es una manera MOLT despectiva de cridar a algu de color. El cas, que la nena negra va agafar un disgust de collons, i el tema va acabar publicant-se als diaris i posant una denuncia a la dona bosnia per racisme.
En fin... tot sera que no ens detinguin per incitacio sexual a menors d'edat.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

Free Web Site Counters
Free Web Site Counters