Friday, October 21, 2005

Els panellets de pinyons son un instrument masclista per a la repressio de la dona catalana

Si, si... esta clar, els panellets de pinyons son quelcom que han inventat els homes per a que les dones es compliquin la vida i facin competicions entre elles... Allo tipic de "Ui, mira si es petarda que ni tan sols sap enganxar els pinyons als panellets!"... I qui en sap, eh?

1. Esta demostrat que els panellets no estan fets per a que els pinyons se'ls hi enganxin: un panellet no te la forsa gravitatoria suficient per a poder atraure un objecte de la massa d'un pinyo (i menys encara per poder atraure de 15 a 20 pinyons!)

2. La solucio hauria estat fer un panellet de 10.000 kms de diametre... pero, clar, els homes s'hi oposen frontalment: "Sempre estas malgastant!"

3. Als homes els hi interessa aquest debat sobre l'enganxament de pinyons entre les dones. Un exemple similar seria el debat que ha creat el PP sobre el catala i el valencia... Ens volen dividir!!!

4. Nomes als pastissers (en la seva majoria homes) son capasos d'enganxar TOTS els pinyons que volen en un panellet. Casualitat? Manya? NO! Els pastissers (en la seva majoria homes) utilitzen una pega ultra-forta per a que se'ls hi enganxin... per aixo els panellets de pastisseria tenen aquell gustet a plastic caracteristic

En fin, com que una ha nascut rebel i no m'agrada la idea de la dominacio masculina, he inventat un nou concepte de panellet de pinyo, que a partir d'ara s'anomenara "Panellet de Pinyons per a la Lliberacio Femenina" o "PPLF".




Vale, vale... que soc una petarda, i no se m'enganxaven els pinyons... i que?
En fin, jo ja tinc els panellets preparats i a punt per si algu decideix de passar-se per aqui i te gana. Molts petons!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

Free Web Site Counters
Free Web Site Counters