Tuesday, November 29, 2005

Foto inedita!

Quina sorpresa quan la Maria del Mar em va passar aquesta foto i em vaig adonar que les reunions Cano ja es duien a terme fa molt i molt de temps.
La veritat, primera vegada que veig una foto com aquesta. Soposo que era massa petita com per recordar que feiem llavors.
Jeje, hi ha dos cosins que no es veuen, perque s'han quedat darrera de "una melena al viento"... i un altre que no es veu, perque llavors em sembla que encara no estava fet.
Maria del Mar, merci per la foto! I tambe per l'altra (que per desgracia no puc penjar... mi pudor me lo impide).
Pels que no son de la familia (pero com si ho fossin) soposo que ja podeu reconeixer a uns quants, no?


P.S.: Quien es la chica alta de la izquierda?

3 Comments:

At 8:28 PM, Blogger Ester and Bojan said...

hola!!! soy Montse y un pajarito me ha dado la respuesta a lo de la chica misteriosa... es Lidia (hija de la Quima), una vecina del barrio. Por cierto... yo sí he visto "la otra foto" y me parece que exageras un poco con lo de tu pudor... ¡tampoco es para tanto! anda, cuélgala, que seguro que a tus fans les encantará. je je je
Besitos de las dos

 
At 2:29 PM, Blogger Ester and Bojan said...

Merce, no la liis, no la liis! Que quien siembra viento, recoje tempestades, eh? I jo tambe tinc graaaaans fotos teves (sense patitos, pero igualment comprometedores). No te digo...!
I la susodicha foto no es pot penjar nomes pel meu pudor, si no que potser em detenen per fomentar pederastia per internet (que fa uns anys era "que maja y que bonica la ninya" pero avui en dia es mes aviat "pornografia infantil").
Ah, i merci per resoldre el misteri de la noia de l'esquerra (sona a nom de peli de terror japonesa, no?). La veritat es que no se gaire qui es la Quima... pero ja esta be :)

 
At 8:26 PM, Anonymous Anonymous said...

Quina ilu, encara era la mes alta! (no por muchos años)

 

Post a Comment

<< Home

Free Web Site Counters
Free Web Site Counters