Sunday, November 20, 2005

Concurs de Nadal!

Ahir dissabte va ser la Fira de Caritat de St. Mary's Church, que ve a ser l'esglesia que tenim al costat de casa. Cada any, abans de Nadal, organitzen com una fira per recol.lectar diners... i a la fira doncs hi ha tombola, i venen coses de segona ma, i coses fetes a ma... (en fi, tot en relacio amb les mans).
El cas, que vam anar a aquesta fira... i vam trobar un parell de cosetes de segona ma que estaven molt be de preu, i eren d'aquelles "antiguitats" de les que em molen.
I com que tinc la impressio que aquest blog te poca audiencia, i, com sempre, la vull augmentar... doncs he pensat que seria bona idea si organitzessim un concurs, vale?
I de que va? Be, de les coses que vam trobar ahir, hi ha una que sabem que es, i una altra que no ho sabem. Mireu...

La que sabem que es:
(Collons, semblo una safata de "El Precio Justo")
Si endivineu que es aixo, rebreu un paquet dels originals i autentics Kikis (que ve a ser la versio marrana i Bosnia dels sugus).


La que no sabem que es:


Pero a que es cuca? Que sapigueu que nosaltres no sabem per a que serveix... Pero hem decidit utilitzar-ho per guardar cebes. Ah, a la tapa, en aquest piruli que te, hi ha un forat.


Doncs si algu adivina que es, el premi es un polo Magnum doble chocolate. I, si ningu no ho sap, farem un premi alternatiu: a qui tingui la idea mes original de per a que pot servir, doncs li donarem una pinta d'autentica cervesa/sidra anglesa.

I fins aqui el concurs... A veure si hi participeu, que ens cal augmentar l'audiencia!!!

3 Comments:

At 11:18 AM, Anonymous Anonymous said...

Hola!!!Doncs jo crec que l'olla de fang és un tarro per posar el sucre, la pasta, la sal o similars. I el foradet del costat de la nansa doncs aniria perfecte pq formiguetes i bitxus diversos es fiquessin a l'olla. Què passa, que també tenen dret a viure i alimentar-se com els demés!!!
Marta S

 
At 11:32 AM, Anonymous Anonymous said...

Sidra???on???
Vale: Aviam, la primera foto sembla com un megatermómetre d'aquells que es fiquen a la banyera per banyar als bebitos i que l'aigua estigui calentona.
L'altre objecte de fang es ...d'oncs aixó un bol per ficar cebes, perque les cebes es conserven millor en un ambient sec i humit com dins del bol de fang i això proporcionara un aroma i un toc distintiu a l'hora de cuinar les cebes que evidentment han de ser irlandeses.
Bueno. porser no l'encerto pero agraïria la sidra de totes maneres!!!!!Muak

 
At 11:36 AM, Anonymous Anonymous said...

BON DIA cuerpos de heinz!!!!!!!
Quina emoció això del concurs!!!!! m’agrada aquest joc!! A més ja veig q nem en sèrio….premi important…una pint és una pint!!
Pues jo estava convençuda q la primera cosa era un “kit para encender fuego” tradicional, d'algun boyscout, amb dos branquetes però bé, igual sí q sembla més un trasto d’aquests de tel.ler….igual m’haig de graduar la vista!! Però l’ objecte número dos sí q l’ he reconegut!! Jo diria q és….(tachán tachán!!)….. un plat de sopa mlt antic q es va inventar l’alfarero de hemmel per menjar sopa amb palleta (pel foradet) i tenir-la tapada al mateix temps, pq no es refredés!!!!!!! És logiquísiim!!!. Un tipo termo, però amb foradet per la canyeta!! Com el mate dels argentins??:P què? Cola???
Si no, igual és un potet egipci, del palo momificació, on cultivaven fongs alucinògens, i per això té el foradet, pq els fongs necessiten una miqueta de llum, però no gaire…. I si no, també pot ser una casita de duendecillo irlandès, i el foradet és la xemeneia, per no intoxicar-se cada cop de feien foc, i poder fer fumata blanca fumata negra…..
Smuaks!!i oju q no hi hagi tongo!;)

 

Post a Comment

<< Home

Free Web Site Counters
Free Web Site Counters