Wednesday, December 07, 2005

Pessebre Oficial Hemel 2005

Doncs si!!! Ja esta fet!!! Vale, ja se que alguns direu que es molt aviat per a comensar a instal.lar el pessebre, pero com la Mariona ve a Hemel aquesta nit, he pensat que a ella li faria gracia aixo de jugar amb les figuretes, no?
Pero, be, aquest pessebre es bastant important, perque segurament es tracta de l'unic pessebre de tot Hemel Hempstead. Pero aixo, tot i la manca d'espai, ens hem intentat currar-nos-ho per deixar ben alt el llisto catala... i fins i tot l'hem posat a la finestra perque els veins, el carter i resta del mon ho puguin veure.
Resultat? Ara ens miren com si fossim algun tipus de radicals religiosos (es que aqui no estan acostumats a tanta representacio de la nativitat). En fi... Us deixo unes fotos perque hem digueu que us sembla:

Foto 1:Aqui trobem els 3 reis mags (no borbons) dirigint-se cap el pessebre, a traves d'un cami constituit per pedretes i sorra del costat de la via de Hemel Hempstead. Igualment, la molsa que envolta aquest idilic cami prove del pont que creua la via de Hemel Hempstead. Al final del cami, com a punt final del seu viatge, troben el pessebre amb tota la familia (burros inclosos dins)



Foto 2: Detall de l'interior del pessebre. Observeu il.luminacio, tipus Nordik d'IKEA, que resalta la importancia d'aquesta pesa del pessebre. Cabana constituida per branquetes del jardi de darrera de la casa (estructura basica) i fulles de l'avet que creix a la rotonda de davant del supermercat (recobriment)











Foto 3: Costat oposat de l'obra, on s'observa l'escena de l'anunciacio (dreta) i l'escena de la defecacio (esquerra) mes coneguda com a tipic caganer catala. Observeu l'hortet que separa les dues escenes, conformat per tomaqueres (fruits vermells robats de la tanca del concesionari Mercedes del costat de casa) i per representacions abstractes de cols (el que vol dir que no semblen col, pero com si si)

En fin, aquest es el pessebre d'aquest any. M'encantaria que em diguessiu que us sembla, i en el cas que us agrades, podria instal.lar-vos un de similar pel modic preu de 30 euros. Apa!

1 Comments:

At 1:19 AM, Anonymous Anonymous said...

oeoeee q xulu el pessebre!!
i qye sàpigues que sou uns artistes revolucionaris pq aquí a BCN (això té fiabilitat 60% pq últimament stic una mica parres i sento campanes)han decidit no posar el caganer al pessebre oficial per no fomentar comportaments incivics...vamos, surts a mirar pessebres i ja q est`s plantes un pi...
I una altra bomba informativa!! Se rumorea q la Nicole K. està prenyi! No era MORRIS??! Aviam si ho serà l'angelina J!
fins aquí tota la informació...el cas, q t'ha quedat molt xulu l pessebre!!
smuaks i bon nadal!!

 

Post a Comment

<< Home

Free Web Site Counters
Free Web Site Counters