Friday, February 01, 2008

I per fi: les fotos de la boda!

Bueno, aquest post es per a aquells a qui els hi agradi veure fotos de bodes... allo de "a ver que llevaba la novia?". Als que no els hi vagi el tema... bueno, passeu, perque purament ensenyare fotos de com va ser (i si no us agrada, us podeu queixar deixant un comentari... que ni que siguin dolents... que mi reino por un comentario!)

A vore com comencem. Bueno... nervis abans de la boda... obviament jo no vaig experimentar els nervis per la part de la familia de la nuvia (gracies a Deu, perque estaven inaguantables... ehem).

En fin... aqui tenim als 3 tenors just abans de la ceremonia... Que es va celebrar en un jardi japones (heus aqui perque tantes plantes al darrere)


En Bojan i jo vam decidir que ens convertiriem en los reporteros mas dicharacheros de la boda... i no se com ens vam apoderar d'un parell de cameres (que no eren nostres) i vam comensar fotos a tot el que es bellugava.


I bueno... aqui una foto de durant la boda....



I una altra foto de despres la boda... (que tipica aquesta, no? es la tipica foto que la gent fica en un marc de plata i deixa a la tauleta de l'habitacio...)(que no tinc res en contra de la tipica foto en el tipic marc que tipicament es col.loca sobre la tauleta, no malpenseu... pero a que es molt tipica?) :)


I bueno, per a que negar-ho... les fotos que prefereixo son en les que surto jo... apa, que per aixo em vaig arreglar els cabells (tot i que no ho sembli)



I una altra tipica foto: la de grup. Tothom vestidet la mar de mono. Per cert, no se si us heu adonat... la noia china de la dreta va ser la dama d'honor, o testigo, o com es digui... no us recorda a la tia que sortia a Sin City? (aixo es per frikies-frikies)... no se amb aquesta cara de mala llet...


Que mes? Bueno, la festa... que va comensar despres de salvar el toldo. Una gran menjada...
I com marca la tradicio dels Lakicevic, els pares d'en Bojan van comprar un cabrit i un porquet rostit... Pero el mes cuco era sense dubte el porquet, eh?

I bueno, tambe va haver pastis... que va donar molta tabarra (el pastis)... pero aixo es una altra historia, que si voleu coneixer millor me la pregunteu...

Ah, bueno... i finalment una fotica de l'ambientillu que vam montar al jardi dels pares... a que sembla una boda de veritat?

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

Free Web Site Counters
Free Web Site Counters