Sunday, December 11, 2005

El meu germa ha vingut a Hemel!

I amb ell ha portat a la Mariona i a la Maria Angels. Com sempre que algu ve, no s'hi han estat gaires dies (sera que fem pudor?). En fi, tot i no tenir temps de fer tooooooot el que m'hauria agradat fer i ensenyar-lis, han estat uns dies collonuts! Aqui un breu resum visual:

Hem estat jugant a casa... i saludant efusivament a la camera cada vegada que pensavem que hi podria fer una foto. Aqui estem dient "hooooolaaaa!"










Hem anat a veure els patitos del costat del riu... pero sembla que a la Mariona no li han fet gaire gracia... Mes que res, que hi havia un que era una mica aberrant, i els altres s'estaven posant aixi com una mica agressius per agafar el pa que els hi llensavem. Esperem que no surti traumatitzada per culpa meva!!!


I


Vam anar a Londres un parell de dies... i entre altres coses, vam pujar al London Eye... que ve a ser una noria enorme en la que pots veure molt de tros de Londres. I puja molt alt. I es mou aixi com raro... Una experiencia, vamos.
A l'esquerra: el que es veu per fora. A baix a la dreta, el que es veu per dintre.













Una mica d'histories per no dormir: el Dimitri va mossegar a la Mariona!!! No crec que ho fes aixi agressiu, perque es un hamster molt pacific... soposo que es va pensar que era una pastanaga o algo aixi. Pero, clar, la pobre Mariona va agafar un susto i un disgust...! (vale, vale... jo tambe vaig pillar un susto i un disgust, tot s'ha de dir)
En fin, quan en Jaume m'envii la resta de fotos que ell va fer a la seva camera acabare d'explicar com han anat aquests dies per aqui. Ah, i sobretot espero amb impaciencia la foto aquella del "ataque folklorico" que vam tenir despres de veure el pernil!!!

1 Comments:

At 9:17 PM, Anonymous Anonymous said...

aha!!! Aquest hamster te un problema amb els dits i les verdures!...o potser es que la mariona te uns ditets tan molsudets i gustosos...de totes maneres te un paladar molt exquisit el Dimitri!

 

Post a Comment

<< Home

Free Web Site Counters
Free Web Site Counters