Sunday, March 26, 2006

4 raons perque els anglesos venen a les platges catalanes

Aquest divendres a la nit vaig estar de guardia... i com que les nits al Benenden son mes aviat tranquiletes, doncs en Bojan va venir a visitar-me. I el dissabte quan vam sortir de la guardia vam anar a fer de turista.

Com que treballo relativament a prop de la costa (a una mitja horeta en cotxe)... vam dir "per que no?". I vam agafar el cotxe i vam anar a Hastings, que es la versio anglesa i silvestre de Platja d'Aro.

En fin... la visista va servir per descobrir els 4 motius perque els anglesos no utilitzen les seves platges i venen a les nostres.
Aqui van:

MOTIU NUM.1:
No tenen sorreta a les platjes... tenen grava de la gruesa! I, clar, tota l'estona et dona la impressio que estas en un pipi-can.

MOTIU NUM. 2:
Com que sempre esta nuvolat i plou, doncs les platges angleses son quelcom abandonat, trist i desolat (o com es digui). Vale, vale, que es hivern... pero no crec que el panorama millori gaire al Juliol.


MOTIU NUM.3:
Quan baixa la marea (i aqui baixa bastant) doncs alguns "secrets" queden al descobert... com que hi ha una canonada llensant ves-a-saber-que just enmig de la zona de bany.

MOTIU 4:
Perque aqui no hi ha mar, hi ha useano... i aquest useano es gris i malparit... i fot una mala pinta que fins i tot en el millor dia de l'any, jo no se si m'hi banyaria! (estic basicament en contra de les aigues fosques que no et permeten ni veure't les propies mans)

En fin... que us sembla?

1 Comments:

At 7:29 PM, Anonymous Anonymous said...

Little Ester,
I don't know the reason of this opinion about our lovely places in British. I think you want problems and now, you find them. I know where you live... In fact, I'm watching you...

 

Post a Comment

<< Home

Free Web Site Counters
Free Web Site Counters