Tuesday, July 18, 2006

Problemes de vivenda?

Resulta que venia el Gran Premi de Motociclisme a Anglaterra... i ja sabeu que a mi aixo em va bastant... i com que fot la tira que no puc anar a Montmelo (va a ser que esta un xic lluny de Hemel) doncs vam decidir anar a Donnington Park.
Primer em vaig pillar un parell d'entrades (no es questio d'anar sola)... pero el meu germa, que es un tio amb contactes (mafios!) va aconseguir-me passes per anar al Paddock (que pels infidels, ve a ser alla on els equips tenen les motos, els baretos, i estar la gent "guay").

Llavors hi havien un parell de problemes:
Primer: teniem 2 parells d'entrades... i les que haviem pagat, no les anavem a utilitzar! I una bona catalana pot permetre que se li escapin tantes lliures de les mans? Nooooooooo! Solucio: posat a la porta del circuit, del palo amb una gabardina i barret, a revendre-les. I problema resolt!

Segon: ens haviem de passar la nit alla... Home, ja que teniem les entrades al Paddock, doncs millor anar als entrenos el dissabte, no?
Solucio: ens vam pillar una tenda de campanya... mira tu que mona:


(Aqui esta montanda al jardi... que vam decidir probar com funciona abans de fer el pringat al camping... i ja veus tu com es van posar els veins, que pensaven que ens anavem a instal.lar a viure alla fora...!)

1 Comments:

At 7:37 AM, Anonymous Anonymous said...

I'm impressed with your site, very nice graphics!
»

 

Post a Comment

<< Home

Free Web Site Counters
Free Web Site Counters