Friday, April 27, 2007

Tercera parada: sevilla

I com sap un que ha arribat a Sevilla? Pels monuments? Noooooooo! Per la calor? Nooooooo! Un sap que ha arribat a Sevilla quan es troba aixo sobre el llit quan entra a l'hostal:



I es que Sevilla es aixo: impecable (i hortera). Les cases super-netes (de decoracio questionable)... les families caminen pel carrer el diumenge totes juntes, amb la millor roba que tenen. Vesteixen els nens... bueno... horrible... semblava un remake del Cuentame, perque portaven roba del 1945, amb enaguas, canesus, i els nens amb pantalons curts i mitjons llargs... Pero impecables. Impecables com s'havia de ser fa 60 anys.
A Sevilla no hi ha gent jove amb samarretes de Metallica o arrecades... al.lucinant, vamos.

Per sort teniem guies a Sevilla (Chus, Paco i Mario) que ens van rescatar de l'atac dels pijus i ens van ensenyar els llocs que el mapa no ensenya... i, sobretot, bons llocs per menjar.
Aquest es el Mario... una monada, eh?


La cosa mes important de Sevilla (a part dels chocos) es la Giralda. La Giralda es on es va casar la princesa Elena (i que) i tots ens pensem que es una catedral, oi? Doncs nooooooo! Al principi era una mesquita... i els moros tenien una mesquita a on ara esta el patio de los naranjos, i van comensar a construir la torre... van estar construint la torre durant uns 200 anys, pedra per pedra. I la veritat es que es bastant alta, tant que quan la van acabar, per alla el 1200 dC era l'estructura mes alta de tota Europa. Impressionant.
La putada es que els espanyols se la van prendre nomes 10 anys despres de que l'acabessin! El nostre pensament es : fijo que es van esperar a que la tinguessin acabada!!!Ah, i si algu us ofereix de pujar a la Giralda... correu fills meus, correu!!! Perque resulta que abaix de tot no et diuen quants pisos te (gran error!) i tu comenses a pujar, i pujar, i pujar... i quan et penses que ja has fet catxo mes de la meitat, mires per la finestra i veus que encara estas a baix de tot. Es una especie de forat negre.
Pero bueno, si aconsegueixes arribar a dalt, aixo veus:
Quina decepcio, no? Jo esperava almenys un xiringuito amb cerveseta freda.

En fin, dins de la Giralda tenen enterrat a Cristofol Colom, en una especie de monument que fa com por. Bueno, ells diuen que el cos d'en Colom va anar rodant per sudamerica i que nomes va arribar a Sevilla en el 1800 i escacs... Pero ara hi ha rumors de que el cos que hi ha enterrat a Sevilla resulta que no es Colom... i ves a saber tu qui es. I volien fer alguns analisis de ADN que, curiosament, estem encara esperant.


Una altra cosa que te Sevilla es la Plasa Espanya. La Plasa Espanya ve a ser una gegantesca paella d'uns 200 metres de diametre on es poden aconseguir temperatures de fins a 98 graus centigrads al centre. I aixo a l'Abril.
Tot s'ha de dir, que feia molta calor (34 graus)... pero, bueno, si tens una ciutat on fot tanta calor com a Sevilla, a qui se li ocurreix construir una plasa sense un puto arbre o una puta ombra, i recobrir-la amb rajoles de ceramica????
Doncs aixo es la plasa espanya (aprecieu cares de deshidratacio)


I bueno, que mes te Sevilla? Mosquits fills de puta a l'Abril!!! Clar, qui s'ha de pensar que en aquestes epoques de l'any hi hauran mosquits que et mossegaran fins les pestanyes? Bueno, no se si algu s'ho va pensar, pero nosaltres no. I heus aqui la meva cara despres de dos lots d'antihistaminics. Amen.
P.S.: Alguien para una cita? hehehe

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

Free Web Site Counters
Free Web Site Counters