Monday, August 20, 2007

Hem anat a Stonehenge!

Per fi! Ja ho hem fet! No es pot haver estat visquent a Anglaterra durant 3 anys, i tornar a casa dient que no s'ha vist Stonehenge!!! Es com viure al Peru i no veure el Machu pichu... o com viure a Barcelona i no anar a veure a les putes del Camp Nou!, no?

En fin, tot i que en Bojan insistia que el nostre Stonehenge estava a la quinta forca (tal i com li va dir a l'Axel i a la Laura), vaig demostrar que aixo era mentida (a traves d'un mapa)... i resulta que ens queda a una hora i escacs de casa en cotxe (que per a estandards britanics, aixo son tres passes)...

I que hi ha a Stonehenge??? Doncs pedres. I ovelles, moltes ovelles. Sembla que a les ovelles els hi agrada les pedres. Obviament les pedres son mes velles que les ovelles, doncs sembla que es van col.locar fara uns 5000 anyets, durant el que era l'edat de bronze per aqui a dalt. Moraleja: la gent que les va col.locar no tenia ni eines, ni rodes, ni res de res... i tot hi aixi es van manegar per carregar pedretes d'unes quantes tones i les van transportar uns 50kms. Apali.



Pel qui vulgui aprendre una miqueta mes del Stonehenge...

en espanyol, apreteu aqui
en angles (pels super-frikis, que esta explicat amb mes detall), apreteu aqui

Ah, el que es genial es la botiga de souvenirs que s'ha creat al costat d'aixo. Tens de tot: pilotes anti-stress amb forma de Stonehenge, davantals amb stonehenge, didals amb gravacions de stonehenge. Fins i tot culleretes de plata amb el manec de stonehenge. Pero el que mes em va impressionar va ser aixo....Xocolatines!!!



En fin, almenys podem dir que hi vam ser!

2 Comments:

At 7:35 PM, Blogger Unknown said...

El mòbil és per truvar als extraterrestres que van plantar les pedres o que?

 
At 7:35 PM, Blogger Unknown said...

truvar no!!! TRUCAR....

 

Post a Comment

<< Home

Free Web Site Counters
Free Web Site Counters