Friday, April 27, 2007

Segona parada: Cordoba

Bueno, que dir-vos de Cordoba? La pitjor de les tres ciutats que vam veure (pero de llarg), amb tendencies mes aviat fachilles, pero bueno, ha d'haver-hi de tot al mon, no?

El mes imporant de Cordoba es la mesquita, o el que queda d'ella... que venen a ser els arcs famosos:

La resta de la mesquita ara es una catedral mal feta, on han intentat aporrillar les estructures islamiques amb la ostia de decoracio cristiana barroca... i fot un mal als ulls de collons! A mes, tant les guies (llibres) com els guies (humans) et foten un sermo sobre com de dolent eren els arabs, i que els cristians van arribar amb la seva cultura i van salvar a tot quisqui de les profunditats de la ignorancia. Gracies per l'Edat Mitjana llavors.

En fin... despres d'una visita turistica bastant capgirada i sense gaire neutralitat politica, ens trobem aixo a la catedral:
I es que resulta que a Cordoba, la Guerra Civil no va ser una Guerra Civil... va ser una persecucio religiosa. Bueno... Uztede perdonen...

Pero bueno, Cordoba te un barri molt cuco, que es diu Juderia, perque era de Jueus, i te carrers molt blancs plens de geranis per tot arreu.

Amb molts mooooooolts geranis per tot arreu:


(com creieu que s'ho maneguen per a regar la filera mes alta de geranis???)

I realment val la pena sortir per Cordoba a donar una volteta, perque hi ha molts raconets tranquilets i agradables...


I es poden fer amics per la ciutat...


I aixo es Cordoba, una ciutat que es pot visitar en menys de 24h. Ah, bueno, tot s'ha de dir, ens vam passar la nit en un tablao flamenc... no hi ha fotos perque estavem amb la boca massa oberta com per a posar-nos a fer servir la camera!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

Free Web Site Counters
Free Web Site Counters