Friday, January 06, 2006

I el pernil queda inaugurat!!!

Oeeee oe oe oeeeee! Per fi, el pernil que en Jaume ens va portar a Hemel ha estat comensat! El que vol dir que aquesta nit per sopar ens posarem fins al cul de pernil!
Pero, be, tot s'ha de dir... la"tallada" del pernil ha sigut una mica complicada... si considerem que no tenim "jamonero" ni tampoc cap ganivet gran (es que som molt pacifistes a casa).

Solucio???

1. Posar-se un davantal aixi del pal "Ana de las tejas verdes", penjar el pernil d'una cadira del menjador, i recolsar l'altre extrem del pernil contra la teta (aixi el pernil esta mes comode)


2. Mireu el tamany del ganivet... que ve a ser un d'aquests de tallar la carn corriente i moliente. Vam pensar en pillar un ganivet jamoneru de Barcelona... pero se'ns va oblidar (perque negar-ho)... i, a mes, no crec que un pugui portar un ganivet de 25 cms com a equipatge de ma, no?


3. I, apa... tot i que les condicions son desfavorables, mireu quina llesqueta de pernil que surt! Ja us explicarem com estava de bo.
Merch i Marta, si us afanyeu en pujar, potser encara en trobeu una mica!

1 Comments:

At 4:13 PM, Anonymous Anonymous said...

hoooooooola!!
Nena quina bona pinta fa el pernil!! com no especifíqus a quina Marta et dirigeixes, pues m'acoplo a la invitació :)Aviam si engreixo el porquet (de moment està bastant mort de gana...pobree!!) :)

què tal els reis??? a mi....m'han portat ...TORTÍCOLIS!!!(t'imagines que al MIR m'assento al costat d'un supercerebrin com l' Axel I NO PUC MOURE EL COLL PER COPIAR???? AAAAAAAAGHHH!!!pesadillaaaa!! hagués preferit clozapina, sincerament... hmm,jo crec q s'estan guardantpel 21, no?? deuen tenir una placeta per mii tiririri.
un petonaaaaas!!!!

 

Post a Comment

<< Home

Free Web Site Counters
Free Web Site Counters