Tuesday, January 10, 2006

Una curiositat

Quina peneta... Pero, bueno, aquest es Cy (abreviacio per Cyclops), un gatet que va neixer no-se-on dels Estats Units (Wysconsin o algo aixi)... I, be, va neixer amb una mica de deformitat: nomes tenia un ull, i no tenia nas. Problemas con la linea media?
En fi, el pobret Cy va morir al cap d'un dia d'haver nascut... pero el seu germanet besso va neixer sa i sembla que continua viu...
I que? no? No se, a mi em fot peneta el pobre Cy...
Bueno... nomes era una curiositat.

4 Comments:

At 11:46 AM, Blogger Ester and Bojan said...

Si que tens rao, si... potser millor que s'hagi mort. Pero, que vols que et digui? Esta taaaaaan cuco aixi amb la llengueta fora, i aquest ullet tan brillant (aixi del pal Banderas a Shrek)... Digues-me rara, pero em fa moooolta peneta (i el vull adoptar!).
Ah, i aquestes coses les trobo perque soc una persona amb moltes inquietuds (lease: poca feina) i hi ha unes quantes pagines de noticies curioses... Pero no et dire quines son, perque te les llegiras, i em tallaras el rotllo... Perque si la unica persona que em deixa comentaris regularment ja sap el que haig de dir, i deixa de posar comentaris... doncs llavors casi que haure de tancar la paradeta, no?
Me vuelvo con el manguito fibrosssso!

 
At 6:12 PM, Blogger Ester and Bojan said...

estas dient que la meva pagina es rara????

 
At 7:32 PM, Anonymous Anonymous said...

Pues pa' rara yo, poca feina? no, pero poques ganes de fer-la si; el gatet fa pena? posi, pero feo de cojones? pos tambien...les coses com son, no et recomano que fiquis a la gabia res així amb el Dimitri, perque a part de només tenir un ull , potser de la por també el deixa sense dits!!

 
At 7:56 PM, Anonymous Anonymous said...

la reportera más dicharachera siempre avanzándose a la noticia!! Porque la del nacimiento de Cy (pobret!) ha aparecido HOY (12/01) en el diario QUE!
Chica, casi que te ofrezcas como "cazadora de noticias curiosas".
Un beso

p.d.1 aquí está el enlace de Què!
http://app.quediario.com/buscador/documento.jsp?id=1094157&edicion=BAR

p.d2 de las pelis que quieras hablamos a tu vuelta ;)

María del Mar

 

Post a Comment

<< Home

Free Web Site Counters
Free Web Site Counters