Wednesday, January 04, 2006

Noticies que treuen la son

Res, avui que tinc el dia aixi "noticiero", doncs us deixo amb una petita seleccio del millor que he trobat (a veure si acabo com la Leti, hehehe)

Un escoces es dedica a tirar focs artificials de gran potencia des del jardi de casa seva, just al costat de l'aeorport de Edinburg.
Tot i no causar cap accident (per una questio de que en aquell moment no hi passava ningu), ha sigut detingut... ja que era conscient que casa seva estava molt a prop de l'aeroport, i que aquella zona es on els pilots comencen les maniobres per aterrar, la part mes perillosa de tot un vol.
L'article esta aqui!

Un nen de 2 anys es mata per culpa d'una joguina amb imans. A l'autopsia es van trobar imans petits, mes petits que una goma o un llapis, dins de l'intesti del nen. Els metges van descobrir els imans dins del petit intesti de Kenny - un a dalt i l'altre a baix. La forsa magnetica era tan potent que va connectar a ambdos extrems, retorsant l'intesti i fent que les bacteries nocives passessin a sang.
L'article esta aqui!

Cirurgia plastica per a conys. Doncs si, sembla que a tota sudamerica s'ha posat de moda la cirurgia de reparacio de l'himen (que es el que es trenca quan vas en bici i aquestes coses). Una operacio pot costar uns 1800$. I per que s'ho fan? Doncs, be, moltes sudamericanes, perque es tradicional casar-se verge, i el fet de no ser-ho pot destruir la relacio entre dues families. I, clar, et fots la vida padre, i despres un parell de puntets i fet.
Tambe hi ha dones que ho fan per... "sentir-se verges una altra vegada".
Aquesta cirurgia tambe pot anar acompanyada de cirurgia per a enfortir les parets de la vagina... i aixi torna a ser estret tot i tenir una descendecia de 6 nens.
Llegiu-ho que no te desperdici...

L'article esta aqui!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

Free Web Site Counters
Free Web Site Counters