Thursday, January 05, 2006

La depressio post-Nadal

Diuen els experts... que jo no se qui son aquests experts que sempre diuen coses, pero sempre queda aixi maco dir "el experto", pel que jo ho repeteixo. En fin, que diuen que, a Anglaterra, els mesos entre Gener i Mars son els que hi ha un index mes gran de depressions, i es quan la majoria de la poblacio (atencio!) estan mes desanimats i mes agressius.
I perque?
Doncs sembla que es perque el temps es una merda.
I que? Si el temps es una merda des de setembre, no?
Si, pero resulta que els anglesos tenen el Nadal sobre un pedestal... i, es clar, mentres les preparacions pel Nadal duren (i mira que comencen a l'Octubre!) doncs estan ocupadets i il.lusionats, i el temps que fot els hi importa una merda. De fet, fins i tot, la setmana abans de Nadal estaven desitjant un temps encara pitjor, per aixi poder tenir unes white christmas (toc-toc).
I que passa despres de Nadal? Que el temps continua sent una puta merda, pero que ja no tenen res mes que preparar.
I la veritat es que tenen rao... Despres de Nadal aqui no queda res de res de res. Pero que res, eh?
I es deprimeixen... i es posen agressius...
En fin, nosaltres no ens deprimim... pero estem acollonits perque la BBC ens ha promes neu els proxims 2 dies. Joeeeeer!I aquesta es la nostra nova estacio metereologica (gentileza de mi hermano)... que basicament ens serveix per ratificar que el temps es una merda. Vease els gairebe 5 graus (temperatura maxima d'avui)... i la humitat del 70% (que ha 5 graus, ve a ser molt humit... de fet hi ha com una careta de mal rotllo, que no es veu pel flash, que diu "WET"... quina novetat). Ah, i allo de la part de dalt... doncs son els nuvolets amb pluja que el nostre Pico particular ens preveu per les proximes 24h.
El que s'arriben a inventar els experts, eh?

1 Comments:

At 11:56 AM, Anonymous Anonymous said...

No et treguis les ulleres ni x dormir (gerard)x q estas monissssiiiiiimmmmaaaaaaaaaa
isabel

 

Post a Comment

<< Home

Free Web Site Counters
Free Web Site Counters