Monday, July 24, 2006

Per fi!!!

Despres de mesos de sangre, sudor i lagrimas... vull dir... despres d'insistir molt, perque sembla que no es refien gaire dels anglesos... vam aconseguir que els meus pares vinguessin a Londres.
Va costar, pero va valer la pena! Almenys el temps va acompanyar (que ja es raro) i vam tenir un parell de dies de solet.
I bueno... a lo que toca: a visitar cosetes per aqui...

Com no podia faltar, vam anar al Covent Garden... i mira, el vam pillar que estava prou tranquilet i hi havia la menda aquella cantant opera... pel que s'hi estava molt a gust... i ens vam quedar a menjar un gelat (si, si... increible... gelats a Anglaterra!)



Tambe vam anar al Buckingham palace a veure com de malament viu la reina. I vam tenir el xurro-medio-manga-mangotero de que vam enganxar el canvi de guardia. Un espectacle, vamos... com 300 tios desfilant, amb almenys uns 30 cavalls... i l'orquestra...
Conye... ara entenc perque pago tants impostos! Si aixo ho han de fer cada dia...
Visca la Republica!!!



Bueno... una visita a Sant Albans tampoc no podia faltar. No es que Sant Albans sigui un lloc com per tirar coets, pero es aixi mono... i com que aquell dia era mes aviat "angles" (plovent i aixo, ja se sap), doncs es millor quedar-se aprop.



I bueno... aixi va estar el viatge... a veure si aconsegueixo que tornin aviat!!!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

Free Web Site Counters
Free Web Site Counters