Tuesday, July 18, 2006

Un dia a les carreres (i sense ser Groucho Marx)

I aqui ve una mica de resum del que va passar... Tot i que no es pot descriure tot, perque va ser absolutament impressionant.

El primer dia, el nostre "contacte" (joeeee, que mafia) va a sortir a la porta a donar-nos els nostres passes pel Paddock... que venen a ser uns passes que et deixen anar per on et roti, fins i tot al costat dels corredors, o dels boxes on preparen les motos.

No nomes aixo, sino que cada equip te com un bareto desmontable, aixi del palo xiringuito-camio a lo super... i com que teniem aquells passes pel Paddock... doncs res, que si ens pillava set, que podiem anar al xiringuito i prendre els que ens dongues la gana, sense haver de pagar ni un duro.

En fin, que el dissabte veiem una mica dels entrenos, i decidim anar a prendre quelcom al bareto de l'equip (BQR!)... i resulta que ens donen fins i tot patates torres! Aixo si que es vida.
I eso... jo estava parlant amb el cuiner de l'equip, quan de cop i volta entra una cara coneguda i s'asseu amb nosaltres... Angel Nieto!!! I apa, a xerrar del mundial de futbol... Ayyyyyyy!
Ehem... no tinc fotos d'aixo, perque el tio estava alla tant campechano, que va arribar amb un d'aquells patinets electrics horteres, i es va seure a menjar unes patatetes... que em va saber greu fotre'l amb allo de "oye angel, te importa si te hago una foto, guapetong?".

Pero bueno, tenim fotos de la resta:


Aqui estem mirant els entrenos... El que mola de Donnington Park es que, per exemple, si estas a Montmelo i et vols agafar una cervessa (o qualsevol altra beguda), pillen una llauna mig calenta i te la buiden en un d'aquells gots de cocacola que ha estat 3 hores sota el sol, i que va que la birra/cola se't calenti encara mes. Aqui a Anglaterra, et pots pillar una pinta del que vulguis, ben fresqueta, de barril!






Bueno, i ja veieu que teniem una posicio mes aviat privilegiada el dia de les carreres...

















Vinga Pedrosa!!!







Aqui, el Rossi, que havia passat del 12 al 2 amb la ma trencada (i que mes? la propera amb els ulls embenats, apa! Mireu com porta la ma!)






Apa, pels nostalgics de lo que nunca fue bueno...







Bueno, i ara una mica de famoseo...



Aqui intimant amb John Hopkins... del Honda Rizla











I aquest, el seu company d'equip, el Xaval de la Peca... digoooooo... Chris Vermeulen.











I aqui... un atac de panic que em va pillar! El Rossi!!! Despres de que li donguessin la copa... el vam tenir super aprop... i en Bojan dient "apa, acosta't que et faig una foto"... pero que voleu que us digui? Amb el Rossi a un metre, a una li pilla una paralisis flaccida que prou problemes tenia per aguantar-me en peus!
En fin... almenys em vaig fer una fotica al costat del Puig, que ja es algo...












Pero bueno, sempre hi ha qui s'ho monta millor que jo!!!


Ala quina cara de felicitat!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

Free Web Site Counters
Free Web Site Counters