Tuesday, October 24, 2006

Joder amb els perses...


No se si heu estat alguna vegada al Museu Britanic... esta la mar de be. El primer ventatge que te es que es gratis... bueno, s'ha de pagar "la voluntat" pero com ja us podeu imaginar no hi ha ni un puto catala amb voluntat. Jo de moment no he pagat mai. Per tant, es un lloc on passar tot el dia sense pagar ni un duro.

El segon ventatge es que com que els anglesos, a part de imperialistes i creguts, a mes son cleptomans, doncs s'ho han manegat per robar MOLTA cosa de tot el mon. Que vols veure momies? No vagis a Egipte, ves al museu britanic. Que vols veure el sostre del Parteno? No vagis a Grecia, ves al museu britanic. Que vols veure l'estatua mes gran de Buda? No vagis a la Xina, ves al museu britanic. I clar, els paisos "victimes dels robatoris" van demanant que els hi tornin el seu patrimoni (es que no es tracta dels papers de Salamanca... es el puto sostre del parteno!!!), pero recordeu allo de que els anglesos son imperialistes i creguts? Doncs llavors perque els hi han de tornar valuosos objectes a paisos tercermundistes que no saben cuidar del seu patrimoni? Ej que...

Bueno... llavors que passa? Que te'n vas al museu britanic, i necessites aproximadament uns 10 dies per a veure-ho tot com deu mana (seriosament! que jo ja porto 3 dies sencers i no he vist ni un ters!)... i hi ha la ostia de cosa de tot arreu.

I bueno... un dia d'aquells que vam decidir anar a fer cultura vam anar al museu britanic... i vam comensar alla a on ho haviem deixat la ultima vegada: als Perses. Gran cultura, tio... resulta que tots venim dels Perses (no nomes els gats) i que estaven instal.lats alla a on esta Iran... i que van ser una peacho civilitzacio, molt avansada i aixo, fins i tot abans dels Egipcis (pero com que no tenien el tema faraons-momia i aixo, doncs Hollywood no va fer mai cap peli sobre els Perses i heus aci perque no tenim ni idea de qui eren... almenys jo)

El tema es que, a l'igual que moltes altres cultures, als Perses els hi molava aixo de fer gravats a les parets... aixi en relleu, representant batalles i altres marranades. I aixo si, els relleus perses son guapos... allo que dius "ostia si que ha avansat poc la civilitzacio en els ultims 4000 anys"

En fin... que estavem admirant alguns dels gravats que els anglesos havien robat de Persia... Concretament, aquests eren del 1800 abans de Crist (usease, 3800 anyets) i de cop, quelcom ens va cridar l'atencio...


Puede ser!? Si senyors... la primera prova de que la civilitzacio persa ja contava amb rellotges Casio!!!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

Free Web Site Counters
Free Web Site Counters